Δυτ. Ελλάδα: Στον ανακριτή ο 46χρονος που μαχαίρωσε θαμώνα καφετέριας όταν τον παρατήρησε επειδή ουρούσε σε σιντριβάνι! Προφυλακίστηκε (ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ)

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΡΩΣΗ: Με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο ο 46χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς μαχαίρωσε θαμώνα καφετέριας επειδή του έκανε παρατήρηση γιατι ουρούσε σε δημόσια θέα, σε πλατεία του Αγρινίου

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί,  οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί  ο 46χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς μαχαίρωσε θαμώνα καφετέριας επειδή του έκανε παρατήρηση γιατι ουρούσε σε δημόσια θέα, σε πλατεία του Αγρινίου!

Ολα συνέβησαν προ ημερών σε καφετέρια του Αγρινίου όπου το θύμα ήλθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον δράστη, όταν τον είδε να ουρεί μέσα στο σιντριβάνι που βρίσκεται στο σημείο.

Τότε ο 46χρονος έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε κρατώντας ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον 56χρονο θαμώνα τραυματίζοντας τον στον θώρακα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να χρειαστεί να μπεί στο χειρουργείο.

Από τον εισαγγελέα του έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και της κατοχής ναρκωτικών, αφού σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, ακριβώς πάνω απο το καφέ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα χασίς και ένας μεταλλικός τρίφτης.

 

Διαβάστε επίσης