Πάτρα: Επείγουσα διακομιδή 10χρονης στο Καραμανδάνειο-Φέρει τραύματα από σκάγια-Μπήκε στο χειρουργείο ΝΕΟΤΕΡΑ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ 11.50: Ύστερα από την εκτίμηση των γιατρών για την κατάσταση της υγείας της 10χρονης, ήδη μεταφέρθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάταγμα στο μοιριαίο οστό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά τραύματα και δεν κρίνεται προς το παρόν απαραίτητη η μεταφορά της σε άλλο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως στο Καραμανδάνειο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του κοριτσιού

NΕΟΤΕΡΑ 11π.μ.: Λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η διακομιδή της 10χρονης από την Αμαλιάδα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εκτίμησης του περιστατικού από τους γιατρούς με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news να αναφέρουν πως το τραύμα της στον μηρό είναι σοβαρό, ενώ άλλες πληροφορίες; αναφέρουν πως φέρει τραύματα και στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους, ενώ έπαιζαν με την καραμπίνα που ήταν γεμάτη.

Όπως είναι φυσικό, μετά το σοβαρό περιστατικό αναμένεται να γίνει έρευνα των αρμόδιων αρχών για το πώς βρέθηκε η καραμπίνα στα χέρια των δύο παιδιών, με την τραγωδία να αποφεύγεται από καθαρή τύχη.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10.37 π.μ.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται αυτή την ώρα το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί περιστατικό με 10χρονη που διακομίζεται από την Αμαλιάδα και η οποία φγέρει τραύματα από σκάγια στο πόδι και τον μηρό.

Με συνοδεία αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ.γίνεται η διακομιδή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανήλικη «έπαιζε» με τον επτάχρονο αδερφό της, και την καραμπίνα του παππού τους. 

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, τα σκάγια από την κυνηγετική καραμπίνα, βρήκαν το δεκάχρονο κορίτσι.

Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κι έπειτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ