Πτώση Phantom F-4: Σπαραγμός στην ταφή του υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ - Τουρούτσικα (ΦΩΤΟ)

"Λύγισαν" ο πατέρας και η μητέρα του 29χρονου

Πραγματοποιήθηκε η ταφή του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4 και αφετηρία το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

 Η εξόδιος ακολουθία για τον νεαρό Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησε στις 10:30 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως και ολοκληρώθηκε περίπου μία ώρα αργότερα, ενώ η ταφή του έγινε στη 13:00 στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου, αρκετά χιλιόμετρα μακριά. 

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν κατά την ταφή του αδικοχαμένου «ιπτάμενου» από την Αρκαδία ήταν σπαρακτικές με τους γονείς του να λυγίζουν λέγοντας το τελευταίο «αντίο» στον γιο τους. Η μητέρα κοιτούσε αδυνατόντας να πιστέψει πως δεν θα δει ξανά τον λεβέντη της, ενώ η οδύνη στο πρόσωπο του πατέρα Κώστα Τουρούτσικα ήταν εμφανής με τον ίδιο να φωνάζει «είσαι ψηλά αγόρι μου».

«ΑΘΑΝΑΤΟΣ»: Ταξιδεύει στους ουρανούς που τόσο αγαπούσε, ο 29χρονος πιλότος - ΦΩΤΟ

Πτώση Phantom F-4: «Ο αετός πεθαίνει στον αέρα» - Ο συγκλονιστικός επικήδειος της μητέρας του 29χρονου υποσμηναγού

Με τον βαθμό του Αντιπτεράρχου θα προσφωνηθούν οι δύο αδικοχαμένοι πιλότοι - Το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο υποσμηναγό (ΦΩΤΟ)

 

kideia-pilotoy-26

kideia-pilotoy-24

kideia-pilotoy-25

kideia-pilotoy-23

kideia-pilotoy-22

kideia-pilotoy-21

kideia-pilotoy-20

kideia_iposminagou___2_

kideia_iposminagou___1_

ΠΗΓΗ - PROTOTHEMA

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ