Πάτρα: Ληστεία σε τράπεζα στην οδό Ελ. Στρατιώτου-Πόσα χρήματα άρπαξαν οι δράστες-Οι πρώτες πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. ΝΕΟΤΕΡΑ- ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10.40π.μ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της Τράπεζας και αστυνομικών, ο δράστης μαζί με τον συνεργό του, κατάφεραν να αρπάξουν περίπου το ποσό των 5.000 ευρώ. Επίσης σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία για τα οποία πληροφορείται το tempo24.news οι δράστες φέρεται να εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες που έχουν γίνει στην ίδια περιοχή αλλά και σε άλλες συνοικίες της Πάτρας. Επίσης λίγη ώρα μετά τη ληστεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το δίκυκλο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες στην οδό Επιδαύρου. Το μηχανάκι είχε κλαπεί από τις 16 Δεκεμβρίου και οι δράστες το εγκατέλειψαν, κινούμενοι στη συνέχεια με τα πόδια, ή με άλλο μέσο.

Ληστεία πριν λίγα λεπτά σε τραπεζικό κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην περιοχή της οδού Ελληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας μετρίου αναστήματος μελαχρινός μπήκε στην τράπεζα φορώντας περούκα και κρατώντας όπλο λήστεψε την τράπεζα.

Ενώ συνεργός του τον περίμενε έξω από το υποκατάστημα πάνω σε δίκυκλο και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών.

Είναι άγνωστο μέχρι αυτή την στιγμή το ύψος του χρηματικου ποσού που πήραν. 

 

Διαβάστε επίσης