Πάτρα: Τραγικός επίλογος για τον 47χρονο κυνηγό - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

 

Η αγαπημένη συνήθεια είχε τραγική κατάληξη για τον επιχειρηματία Δημήτρη Παπακωστόπουλο.

Η απόφασή του να μεταβεί για κυνήγι στο παναχαϊκό όρος αποδείχθηκε μοιραία, καθώς όπως όλα δείχνουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η πυκνή ομίχλη που είχε καλύψει σχεδόν τα πάντα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να βρεθεί στο βάθος ρεματιάς θανάσιμα τραυματισμένος, έχοντας δίπλα του τα πιστά σκυλιά του. Ετσι τον αντίκρυσαν οι διασώστες μετά από αναζήτηση ωρών και αφού ομάδες της ΕΜΑΚ μαζί με τον εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ είχε τεθεί σε λειτουργία και drone για την ανεύρεσή του.

Σήμερα το πρωϊ η σορός του άτυχου πατρινού θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αν και έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, μετά και την αυτοψία που πραγματοποίησαν στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι, που προφναώς προήλθε από χτύπημα σε βράχο κατά την πτώση του.

Οπως είχε γράψει χθες το tempo24:

Ο Δημήτρης Παπακωστόπουλος, ιδιοκτήτης των coffe brands στην οδό Κορίνθου, κοντά στο Αρσάκειο και οδηγός λεωφορείων είναι ο Πατρινός που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο Παναχαϊκό Ορος. Πρόκειται για έναν αξιαγάπητο Πατρινό, παντρεμένο και πατέρας δύο παιδιών.

Ο άνδρας  βρέθηκε από  ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρα και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα». Μαζί τους ήταν και τρεις φίλοι του κυνηγοί, μέλη της λέσχης με τα τζιπ 4χ4 της Πάτρας και του κυνηγετικού σύλλογου.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του tempo24, η σορός του εντοπίστηκε σε χαράδρα και άνδρες της ΕΜΑΚ την ανέσυραν μεταφέροντάς την σε ασθενοφόρο. Στη συνέχεια θα διακομιστεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία

Η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν 10 το πρωί της Πέμπτης 15/12/2022. Δίπλα στον 47χρονο βρίσκονταν τα κυνηγετικά του σκυλιά.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ