Κακοκαιρία "EVA": Το 112 "χτύπησε" και στην Αιτωλοακαρνανία

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι του Αγρινίου και της ευρύτερη περιοχής πριν από λίγη ώρα ενόψει της κακοκαιρίας «EVA».

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «EVA» που έχει δημιουργήσει βαρομετρικό χαμηλό στη βόρεια Ιταλία την Παρασκευή και αναμένεται να κινηθεί νοτιοανατολικά, προκαλώντας επιδείνωση του καιρού σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Όπως ανέφερε και το νέο έκτακτο δελτίου της ΕΜΥ, από το πρωί του Σαββάτου (05-11-2022) έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (06-11-2022) θα εκδηλωθούν κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τοπικά τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής το 112 ήχησε στα κινητά των Αγρινιωτών ενημερώνοντας τους για την επερχόμενη κακοκαιρία:

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 05/11/2022, στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες  και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών» έγραφε το μήνυμα του 112.

Κακοκαιρία "EVA": Mήνυμα του 112 και στην Αχαΐα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Πότε θα "χτυπήσουν" την περιοχή

agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ