Προορισμός… Καλάβρυτα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου - «Βουλιάζει» από κόσμο η περιοχή (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Καλάβρυτα επέλεξαν πλήθος επισκεπτών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Το γραφικό χωριό της Αχαΐας, που έζησε με τον χειρότερο τρόπο τη ναζιστική θηριωδία, βουλιάζει από κόσμο ήδη από το βράδυ της Πέμπτης.

Πλήθος επισκεπτών, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τις γύρω περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και επέλεξαν τα μοναδικά τοπία των Καλαβρύτων, τη γραφικότητα και τα αξιοθέατα της περιοχής για τη σύντομη απόδραση του τριημέρου.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου εγκαινίασε για τα Καλαβρυτα την χειμερινή σεζόν, με τους επιχειρηματίες της περιοχής να υποδέχονται το πρώτο κύμα επισκεπτών για τον χειμώνα 2022-2023.
Η πληρότητα των ξενοδοχείων ξεπέρασε το 95%, με τους ντόπιους επιχειρηματίες να εκφράζουν την ικανοποίηση τους, αν και οι μέχρι τώρα κρατήσεις για τα Χριστούγεννα γίνονται με συγκράτηση.

«Το γεγονός ότι η 28η Οκτωβρίου ήταν Παρασκευή και έτσι δημιουργήθηκε ένα τριήμερο αργίας, ήταν μια καλή «ανάσα» για την περιοχή και για όλους τους χειμερινούς προορισμούς, μέχρι να φτάσουμε στα Χριστούγεννα», λέει στο tempo24 ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνος Δαφαλιάς.

Πάντως όσοι βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους μετά μουσικής απολαμβάνοντας τις μελωδίες από την τοπική μπάντα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ