Με αθρόα συμμετοχή τα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας.

Μια εκδήλωση με παλμό και ελπίδα, που γέμισε χαρά κάθε ΝΔτισα και ΝΔτη.

Παρέστησαν Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλ. Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικης και Δημοσιονομικού Ελέγχου Ανδρέας Φίλιας,  η Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, οι πολιτευτές Αχαΐας της ΝΔ Ευσταθία Γιαννιά, Αθηνά Τραχήλη, Έλενα Κονιδάρη, Ασπασία Ρηγοπούλου, Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Αν.
Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Σταύρος Σταυρόπουλος, ο Στάθης Τετράδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, η Ξένια Σοφιανού μέλος του.Πολιτικού Συμβουλίου ΟΝΝΕΔ οι Αντιδήμαρχοι Δυτ. Αχαΐας Κώστας Ταπεινός (Πολ.Προστασίας), Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος (Τεχνικών Έργων), Βασίλης Γκοτσόπουλος (Οικονομίας και Διοίκησης), ο Πρόεδρος ΔΣ Δυτ. Αχαΐας Κυριάκος Ορλώφ, ο Αντιπρόεδρος ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας Θανάσης Πουλίδας,η Πρόεδρος ΚΕΔΔΔΥ Ροδία Καραμπελιά, οι πρώην Δήμαρχοι Δύμης Διονύσιος Γκοτσούλιας και Μόβρης Αθανάσιος Ορδίτης,  δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Κ. νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, ενώ τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη εκπροσώπησε ο Ν.Γκοτσόπουλος και την Βουλευτή Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε ο Δντης του γραφείου Τάκης Αντωνόπουλος.

Απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος και οι Πρόεδροι Αντώνης Κουνάβης εκ μέρους ΔΕΕΠ Αχαΐας και ο Βασίλης Παναγόπουλος εκ μέρους ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, ο Αντώνης Μπέκος Τομεάρχης Αχαΐας, η Μαρία Πλώτα Συντονίστρια Δυτικής Ελλάδας και ο Νίκος Γιαννούρης Αν.Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής Ελλάδας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γραμματέας Οργανωτικού, Δντης Πολιτικού Γραφείου Προέδρου και Αν. Γραμματέας Π.Ε. Στέλιος Κονταδάκης, ο οποίος τόνισε την σημασία της ύπαρξης κομματικών γραφείων ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.ΤΟ. σε όλη την Ελλάδα, συγχάρηκε τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτ. Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο και τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη για την συνεργασία και τις δράσεις τους. Τόνισε το σημαντικό έργο της Γραμματείας Οργανωτικού στην Δυτική Ελλάδα με τους στενούς συνεργάτες του Νίκο Γιαννούρη, Μαρία Πλώτα και Αντώνη Μπέκο. Ανέφερε τη σημασία της στήριξης και δημοσιοποίησης του σημαντικού έργου που επιτελεί εδώ κα ι3,5 έτη η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
Πρόσθεσε "Ευχή όλων ημών που στηρίζουμε την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι να γίνει το κάθε γραφείο ΔΗΜ.Τ.Ο. σε όλη την Ελλάδα σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη. Το σύνθημα μας είναι "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Ενόψει των εθνικών εκλογών το 2023 πρέπει να συμπορευθούμε όλοι παλιά και νέα μέλη, φίλοι εθελοντές προβεβλημένα στελέχη, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, με ένα κοινό στόχο. Να αναδείξουμε στις κάλπες από την πρώτη Κυριακή αυτοδύναμη τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό για δευτερη τετραετία."

Κλείνοντας την ομιλία του ο Στέλιος Κονταδάκης κατέληξε: ¨"Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτές τις εκλογές έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δύο κόσμων. Της σταθερότητας ή της αστάθειας.Της ανάπτυξης ή της στασιμότητας. Της προόδου ή της οπισθοδρόμησης. Της ομόνοιας ή του διχασμού. Ψηφίζουμε ΝΔ . Επιλέγουμε ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Το οφείλουμε στους νέους μας.Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Προχωράμε μπροστά."

img_20221019_1839381.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ