Ηλεία: Σήμερα κηδεύεται ο 19χρονος Αντώνης που "έφυγε" στον ύπνο του - Στην Πάτρα η σορός για νεκροψία ΦΩΤΟ

 

Νεκρός εντοπίστηκε χθες το πρωί ο 19χρονος Αντώνης Μπορδόκας στην περιοχή του Αμπελόκαμπου από τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες τον 19χρονο Αντώνη βρήκε η μητέρα του στο κρεβάτι του. Ο νεαρός χθες είχε πάει να παίξει μπάλα σε γήπεδο της περιοχής ενώ επιστρέφοντας το βράδυ στο σπίτι του είχε πάει να κοιμηθεί.

Χθες το πρωί, ο Αντώνης δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι και η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο για να τον ξυπνήσει όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί της δεν αντιδρούσε. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε  στην Πάτρα για νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού.

Συλλυπητήριο εξέδωσε ο Ολυμπιακός Σαβαλιών, ομάδα που αγωνιζόταν τα τελευταία χρονιά ο 19χρονος Αντώνης. Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο  χαμό του. Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες    της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει  μέλος της μεγάλης ομάδας. Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε. Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.  Αντώνη μας άφησες νωρίς,   καλό ταξίδι…”

Η κηδεία του 19χρονου Αντώνη θα τελεστεί σήμερα στις 4:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Αμπελόκαμπο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης