Ο Προέδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτική Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας

Το ευχαριστώ στον Ταξίαρχο, Θεόδωρο Τσάτσαρη

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των κατοίκων της Κάτω Αχαΐας για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που πλήττουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είχε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Δυτ. Αχαΐας, Βασίλης Κανελλόπουλος σε συνάντηση που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο, Θεόδωρο Τσάτσαρη.

Ο κ. Κανελλόπουλος συνοδευόμενος από την Αντιστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., Ευσταθία Γιαννιά η οποία υποστήριξε από την πρώτη στιγμή το αίτημα για ενίσχυση των ελέγχων στην περιοχή, μετέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή την ικανοποίηση της τοπικής κοινωνίας, για τα μέτρα της αστυνόμευσης που ελήφθησαν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ εξήρε την προσπάθεια που κατέβαλε το προσωπικό του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας, αλλά και του Τμήματος  Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

«Ευχαριστούμε τόσο τον  Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, όσο και όλο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. που με την ενίσχυση της αστυνόμευσης και των ελέγχων κατάφεραν να περιορίσουν την παραβατικότητα και κυρίως, τα φαινόμενα διατάραξης της κοινής ησυχίας στην έδρα του Δήμου μας», ανέφερε ο κ. Κανελλόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης