Συνελήφθησαν 17χρονος και ο πατέρας του για το άγριο επεισόδιο σε Λύκειο του Αγρινίου

Αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα

Εικόνες που προκάλεσαν μεγάλο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και σε σύσσωμη την τοπική κοινωνία του Αγρινίου διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σε συνέχεια έντασης που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη με αφορμή την… προεδρία του 15μελούς, περί τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στο εξωτερικό χώρο σχολείου της πόλης και ενώπιον μαθητών, εκπαιδευτικών και διερχόμενων κατεγράφησαν σκηνές απείρου κάλλους.

Στο επίκεντρο των επεισοδίων βρέθηκαν και πατεράδες των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς να προσπαθούν αγωνιωδώς να… επιβάλλουν ηρεμία και να δέχονται και αυτοί χτυπήματα. Στο σχολείο έσπευσε και η Αστυνομία στη θέα της οποία κάποιοι εμπλεκόμενοι έγιναν… καπνός.

Παρόλα αυτά, αργότερα μέσα στη μέρα και ειδικότερα περί τις 20:30 της Παρασκευής, η ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για πρόκληση σωματικής βλάβης (σε ότι αφορά το νεαρό) και αμέλεια εποπτείας ανηλίκου (σε ότι αφορά τον πατέρα).

Αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα.

 

ΠΗΓΗ AGRINIONEWS

Διαβάστε επίσης