Είσαι ενήλικας και θέλεις να μάθεις Γαλλικά;

 

Είτε είσαι αρχάριος, είτε έτοιμος για πτυχίο, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας στην Πάτρα, Μορφωτικό και πολιτιστικό τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας, μπορείς να ζήσεις τη δική σου εμπειρία στην εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας!

DELF, DALF, SORBONNE, DIPLOME DU FRANÇAIS PROFESSIONNEL DE LA CHAMBRE DE COMMERCE DE PARIS.

Στα τμήματά μας θα μιλήσεις άνετα Γαλλικά, θα γράψεις σωστά σε πολύ σύντομο διάστημα, θα εμπνευστείς μέσα στο μάθημα και θα φτάσεις στον στόχο σου γρήγορα και σίγουρα.

 *Για εσένα που αναζητάς κάτι πιο στοχευμένο, τα τμήματα Ιατρικής και Νομικής ορολογίας, ορολογίας Τουρισμού και Μαγειρικής ή το τμήμα Γλωσσικής εξάσκησης, σου παρέχουν όλα τα εφόδια για να καλύψεις τις εξειδικευμένες ανάγκες σου πάνω στην γλώσσα.

Αλλά η εκμάθηση δεν σταματάει στο μάθημα... 

Στα πλαίσια των προγραμμάτων των ενήλικων μαθητών θα έχεις πρόσβαση μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις βασισμένες στον Γαλλικό πολιτισμό και τις παραδόσεις: Γαλλικός κινηματογράφος, γαστρονομία, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές…

Κι όλα αυτά θα τα μοιραστείς μαζί με άλλους ανθρώπους που, όπως και εσύ, θέλουν να μάθουν την γλώσσα και με εξαιρετικούς καθηγητές που θα σου μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για την Γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό. 

Πληροφορίες : Φιλοποίμενος 54, ΠΑΤΡΑ Τηλ. : 2610 273903

e-mail : [email protected]

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ