Λάρισα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας - "Θα σε αγαπάμε για πάντα" (ΦΩΤΟ)

Τραγικές «φιγούρες» οι γονείς της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και με τιμές από άγημα του Πολεμικού Ναυτικού έγινε σήμερα η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Η σορός της ατυχής κοπέλας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, να συνοδεύσουν την δόκιμο στην τελευταία της κατοικία.
Τραγικές "φιγούρες" οι γονείς της οι οποίοι έφτασαν αγκαλιά και ξέσπασαν σε κλάματα μπαίνοντας στην εκκλησία, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά και άδικα την 19χρονη κόρη τους.

Η σορός της 19χρονης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου.
Από νωρίς το πρωί στο σπίτι έφταναν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. "Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας", "ανιψουλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας", "θα σε αγαπάμε για πάντα", "καλό ταξίδι εγγονούλα μου", είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που "ραγίζουν" καρδιές.

Στην εκκλησία βρέθηκαν και δεκάδες Ναυτικοί δόκιμοι απο την τάξη της 19χρονης κοπέλας, στρατιωτικό άγημα για την απόδοση τιμών και τμήμα της μουσικής μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού. Στην Λάρισα έφτασαν ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας

Κηδεία Θάλειας  

 

kideia-thaleias__26_

kideia-thaleias__27_

kideia-thaleias__28_

kideia-thaleias__29_

kideia-thaleias__31_

kideia-thaleias__30_

kideia-thaleias__32_

kideia-thaleias__25_

 

kideia-thaleias__1_

kideia-thaleias__2_

kideia-thaleias__3_

kideia-thaleias__4_

kideia-thaleias__6_

kideia-thaleias__7_

kideia-thaleias__5_

kideia-thaleias__8_

kideia-thaleias__10_

kideia-thaleias__9_

kideia-thaleias__11_

kideia-thaleias__12_

kideia-thaleias__13_

kideia-thaleias__14_

kideia-thaleias__15_

kideia-thaleias__16_

kideia-thaleias__17_

kideia-thaleias__18_

kideia-thaleias__19_

kideia-thaleias__20_

kideia-thaleias__21_

ΠΗΓΗ PROTOTHEMA

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ