Αίθριο στα Νιφορέικα: Μοναδικό καλοκαίρι στο "μπαλκόνι" του Πατραϊκού - Άνετα δωμάτια, σπιτικό φαγητό και beach bar για αξέχαστες διακοπές! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα μοναδικό καλοκαίρι σας υπόσχεται η επιχείρηση των Ανδρέα και Χρήστου Ανδρικόπουλου στην παραλία των Νιφορείκων. 

Πρόκειται για το αγαπημένο μας Αίθριο, το οποίο επέστρεψε δυναμικά αυτό το καλοκαίρι και μας υπόσχεται μέρες και νύχτες μοναδικές, δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε ένα εξωτικό τοπίο με πολυτελείς κατοικίες και θέα που κόβει την ανάσα, αλλά και με εκπληκτική κουζίνα στη θρυλική ταβέρνα “μπαλκόνι” στον Πατραϊκό!

Εξωτικό το τοπίο στην επιχείρηση Αίθριο στα Νιφορέικα

Διαμονή, φαγητό και καλοκαιρινή διασκέδαση δίπλα στο κύμα και όλα αυτά μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Πάτρα. Σε ένα μοναδικό σημείο της παραλίας των Νιφορείκων, γνωστό και ως η “Σαντορίνη” της Αχαΐας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας (ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2693 024880) και απολαύστε ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών σε μια από τις καθαρές θάλασσες της περιοχής πολύ κοντά στην Πάτρα.

   

Μερικά κλικ, από την μοναδική θέα από την ταβέρνα της επιχείρησης “Αίθριο”

   

Το Εστιατόριο “Αίθριο” μετά απουσία επτά χρόνων, επέστρεψε δυναμικά με καινούργιες ιδέες και απολαυστικά πιάτα, πάντα με διαλεχτά και πρώτης ποιότητας υλικά. Το εστιατόριο, λειτουργεί καθημερινά μεσημέρι και βραδυ. 

Σύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα με άνετους και ασφαλείς χώρους για μικρά παιδιά

Μεγάλα δωμάτια με όλες τις ανέσεις για όλη την οικογένεια! 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2693 024880

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ