Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Στην πλατεία Αριστοτέλους

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο κτίριο του Επαγγελματικού – Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου,  που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Bρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ενώ απομακρύνονται άμεσα όλοι από την αγορά του Καπανίου και τα γύρω σημεία. Πλέον η φωτιά βρίσκεται κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, επί της  Εγνατίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο κτίριο γραφείων, που βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν στο enikos.gr ότι δίπλα από το κτίριο όπου έχει εκδηλωθεί η πυρκαγιά βρίσκεται ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών και αυτή την ώρα περίπου 20-25 παιδιά απομακρύνονται από το σημείο, καθώς οι καπνοί  από τη φωτιά είναι πυκνοί και η ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Ταυτόχρονα με την κατάσβεση της φωτιάς στο κτίριο γραφείων, βρίσκεται σε εξέλιξη και επιχείρηση έρευνας-διάσωσης για τυχόν εγκλωβισμένους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ