Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία (ΦΩΤΟ)

Επισκέψεις και συζήτηση με πολίτες

Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Τρίτης, έφτασε στον Πύργο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σήμερα πραγματοποιεί επίσκεψη στο νομό.

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ξεκίνησε από τον Πύργο, με επισκέψεις σε καταστήματα, συζήτηση με πολίτες, και εκτενή κουβέντα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, κ. Ξανθούλη, ο οποίος παρέδωσε και υπόμνημα, στον κ. Τσίπρα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου και αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πύργου, Χρύσα Ζούπη, σε σύντομο διάλογο που είχε με τον κ. Τσίπρα, ζήτησε την άμεση κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη. Ακόμη, ο πρόεδρος του Α ΤΟΕΒ Πύργου Γιώργος Βορλόκας, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΤΟΕΒ, ενώ η κα Νίκη Γιάνναρου, του πρόσφερε ένα δώρο και του εξέφρασε τις ανησυχίες της για τις πανεπιστημιακά τμήματα του νομού. Θα ακολουθήσει συνάντηση, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, με τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, ενώ αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί σε ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους, στην πλατεία Σαβαλίων, όπως μεταδίδει το patrisnews.com

 

Διαβάστε επίσης