Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Συνάντηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Αν. Ηλιάδη - Τη Μ. Τρίτη ολοκληρώνονται οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδανείου

 

Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, θα βρεθεί αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση θα έχει αναφορά και στην υπόθεση των νεκρών παιδιών που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και κυρίως τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. 

Άλλωστε, ο κ. Ηλιάδης, όπως έχουμε ήδη γράψει, έχει καταθέσει στην 18η Ανακρίτρια όλα όσα αφορούσαν τη νοσηλεία της άτυχης μικρούλας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά και πληροφορίες για τις επαφές που είχε με τους γονείς της μικρής, πώς δηλαδή αντιμετώπιζαν την όλη κατάσταση με το παιδί τους να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων. 

Σε ότι αφορά τις καταθέσεις, έχει ήδη ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων των νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και σήμερα ξεκινούν οι καταθέσεις των γιατρών. Ενώπιων της 18ης Ανακρίτιας θα βρεθούν σήμερα 3 γιατροί και 4 αύριο Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις θα ολοκληρωθούν τη Μ. Τρίτη. Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν 25 (γιατροί και νοσηλευτές) από το Καραμανδάνειο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας. 

Χθες κατέθεσαν μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, για όσα είδαν τις ημέρες που η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσηλευτήριο και υπέστη την ανακοπή.

Μεταξύ αυτών που κατέθεσεσαν ήταν και δύο νοσηλεύτριες, η μία εκ των οποίων είναι αυτή που ρωτήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις κάμερες στο δωμάτιο.

Η δεύτερη είναι εκείνη στην οποία πήγε η 33χρονη όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την ανακοπή, και όπως είχε πει η ίδια η νοσηλεύτρια, η μητέρα ήταν ατάραχη και σχεδόν ψιθύριζε στους νοσηλευτές.

Διαβάστε επίσης