Ξεκινά την Τετάρτη το 2o Ετήσιο Συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2022 | Innovative Business”

Ψηφιακή συνάντηση Παραγόντων

Την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά το 2o Ετήσιο Συνέδριο “Athens for Industry 4.0, Summit 2022 | Innovative Business”.

Τo Συνέδριo πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την υποστήριξη θεσμικών και επαγγελματικών Φορέων όπως του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).

Στο 2ο ετήσιο Συνέδριο Industry 4.0 – Innovative Business επιχειρείται  η ανάδειξη θεμάτων που συνδέουν την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα, τη Βιομηχανία και τις Ψηφιακές Τεχνολογίες μέσα από μία ψηφιακή συνάντηση Παραγόντων της Βιομηχανικής, Καινοτομικής, Επιχειρηματικής, Πολιτικής, Πανεπιστημιακής και Ερευνητικής Κοινότητας.

Η είσοδος των τεχνολογιών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών στους Βιομηχανικούς Κλάδους έχει ανοίξει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Ελληνικής Βιομηχανίας. Έχοντας επιβαρυνθεί με τις αρνητικές επιπτώσεις επιλογών πολιτικής και σχεδιασμού οι Ελληνικές Βιομηχανίες καλούνται να εξετάσουν άμεσα τον τρόπο και τις διαδικασίες που θα αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα του Industry 4.0.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Συνέδριο:

Ημερομηνία: Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 09:30 – 15:30

Εγγραφή: Ελεύθερη συμμετοχή (δωρεάν ) χωρίς την καταβολή συμμετοχής.

Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο site: https://athens4industry2022.e-expo.gr/

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2104225585, 2104225520, [email protected].

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ