Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων είχε η Νεολαία της ΝΔ στην Πάτρα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Πάτρα

Η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, παρευρέθηκε χθες στην Πάτρα στα πλαίσια εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΕΕΠ Αχαΐας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

646060c0-770f-473b-8851-7d1b6f9c003f.jpg

"Ως ΟΝΝΕΔ Αχαΐας συναντηθήκαμε με την Υπουργό και συζητήσαμε για όλες τις εξελίξεις στην Παιδεία και για τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα ακολουθήσουν. Αναφερθήκαμε στα νέα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών καθώς επίσης και σε προβλήματα που χρήζουν άμεσης προτεραιότητας στο νομό μας. Ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο της", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

231290e2-f617-47a8-be85-c14c7df047b6.jpg

 Επίσης στελέχη της Δ.Α.Π - Ν.Δ.Φ.Κ συναντήθηκαν με την Υπουργό.

Συζητήθηκαν θέματα όπως τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το Πανεπιστήμιο Πατρών και πιθανές λύσεις σε αυτά, η ασφάλεια στα Πανεπιστήμια και το αποτύπωμα που έχουν αφήσει οι μεταρρυθμίσεις των τελευταίων 2 χρόνων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Η κ Κεραμέως διαβεβαίωσε τους φοιτητές πως η ίδια προσωπικά και όλο το Υπουργείο Παιδείας βρίσκονται δίπλα στους φοιτητές και πως εργάζονται αδιάκοπα για την ανοικοδόμηση ενός σύγχρονου και ανταγωνιστικού Πανεπιστημίου.

 

Διαβάστε επίσης