Θρίλερ στην Ανδραβίδα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της οικογένειας - Σήμερα στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς

Για την υπόθεση αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας από τη δολοφονία μιας οικογένειας στη γειτονιά του Αγ. Κωνσταντίνου. Σημειώνεται πως από την άγρια δολοφονία έπεσε νεκρό το ζευγάρι, ο 32χρονος πατέρας και η 37χρονη μητέρα, αλλά και τα δύο παιδιά τους, δύο ετών και ενός έτους. Ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει ήταν ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, περίπου 10 ετών.

Ο μικρός γλίτωσε από το μακελειό στην Ανδραβίδα, καθώς την ώρα της δολοφονίας απουσίαζε από το σπίτι και έκανε ποδήλατο με την παρέα του κοντά στην εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου. Γύρω στις 7 το απόγευμα το παιδί επέστρεψε στο σπίτι και αντίκρισε δολοφονημένη όλη την οικογένειά του. Μέσα στον πανικό του άρπαξε ένα από τα αδερφάκια του, θεωρώντας πως είναι ζωντανό και έτρεξε για βοήθεια στην εκκλησία.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας σκότωσε την οικογένεια και προσπάθησε να φορτώσει σε τρέιλερ τα πτώματα, ωστόσο κάτι τον τρόμαξε και εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Για την υπόθεση αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού.

274754502_362467838877124_3617490027014390828_n.jpg

Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους, καθώς το βράδυ της Τετάρτης δεν μπορούσε να γίνει σωστά η εξέταση λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης. Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαία και την Αττική, «χτενίζουν» τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι κατέληξε από πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Γειτόνισσα της οικογένειας μίλησε στην τηλεόραση του ΟΡΤ και ανέφερε: «Τη γνώριζα καλά την οικογένεια. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω εγώ στο νοσοκομείο, από την ώρα που πήγε να γεννήσει μέχρι την ώρα που έφυγε. Ακούω πολλά για το τι έχει γίνει. Όμως ξέρω ότι ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια, ποτέ δεν είχε ακουστεί καυγάς ή το οτιδήποτε. Είδα από μακριά το 10χρονο αγοράκι και φαινόταν σα χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει».

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των μελών της οικογένειας.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Ανδραβίδα - Δολοφονήθηκε ολόκληρη οικογένεια - Το ένα παδί που γλύτωσε έσερνε το νεκρό αδελφάκι του στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια (ΝΕΟΤΕΡΑ) ΦΩΤΟ

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης