Βουλή: Βαριές κουβέντες μεταξύ Τζάκρη - Χαρδαλιά για τα εξοπλιστικά

 

 

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση μεταξύ του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα εξοπλιστικά στη Βουλή.

«Δεν ξέρω αν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη γιατί καταστήσατε τη χώρα μας στο καλύτερο πελατάκι» είπε η κυρία Τζάκρη και πρόσθεσε ότι «η πατρίδα δεν γίνεται δυνατή με τους χαρδαλιάδες να φωτογραφίζονται, βάζοντας και από πίσω απευθείας αναθέσεις και τα σκάνδαλα να πέφτουν βροχή, ούτε με τους μητσοτάκηδες και τις κουστωδίες διαφθοράς. Διεφθαρμένος και πατριώτης δεν γίνεται».

«Ενώ είστε αποδεδειγμένα πατριδηκάπηλοι, την επόμενη ημέρα καταστήκατε τιμητές...γιατί αυτό είστε. είστε καιροσκόποι» κατέληξε.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε ότι η κ. Τζάκρη είναι «εκτός τόπου και χρόνου.  «Όλη αυτή η συμφωνία είναι ίσως η μόνη που δεν έχει κανένα μεσάζοντα και εσείς μιλάτε για πολιτικούς παπατζήδες» είπε. Παράλληλα, ο υφυπουργός κάλεσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει τα περί «διεφθαρμένων μεσαζόντων».

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης