Πάτρα: "Η οικογένεια διαλύεται και μαζί με το παιδί νοσεί και αυτή" - Συγκλονίζει η μικρή Χριστίνα που νίκησε τον καρκίνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Με σταθερή,  καθαρή φωνή και με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, μίλησε η Πατρινή Χριστίνα Τρίχα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Φλόγα Παράρτημα Πάτρας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Την ανάγκη δημιουργίας παιδιατρικού νοσοκομείου με ογκολογικό τμήμα για να καλυφθούν οι ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος αλλά και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προτείνοντας να γίνει στην Πάτρα.

h_mponanos.png

g_karvelis.png

Οπως είπε η μικρή Χριστίνα, νόσησε πριν 2,5 χρόνια τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι μια ασθένεια πολύ επικίνδυνη "αλλά πλέον ένα παιδί με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τη γνώση των επιστημόνων μπορεί να ξαναβρεί το χαμόγελό του".

273752845_343790650986531_7802212298341865309_n.jpg

"Είναι κάτι αρκετά επικίνδυνο το οποίο όμως θα περάσει και πάνω απ όλα χρειάζεται αισιοδοξία". Επίσης υπογράμμισε τη συμβολή του έργου της Φλόγας στον αγώνα των παιδιών κατά της νεοπλασματικής ασθένειας.

"Η οικογένεια διαλύεται και μαζί με το παιδί νοσεί και αυτή", συγκλόνισε στην τοποθέτησή της η Χριστίνα που βγήκε νικήτρια από την περιπέτεια με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης