Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα στον τράπερ Light - Οσα βρέθηκαν στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Tα όπλα, που φαίνονται στο βίντεο, δεν εντοπίστηκαν

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον γνωστό τράπερ Light.

 

Ο κατηγορούμενος, που παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί, συνελήφθη επειδή ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ποζάρει έχοντας στη ζώνη του τρία όπλα, ένα από τα οποία είναι με σφραγίδα που έχει μεγάλη ομοιότητα με αυτήν που φέρουν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.ΑΣ.

Ούτε ο τράπερ, ούτε ο συνήγορός του θέλησαν να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.  Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, ο Light αρνείται τα όσα του καταλογίζουν. Υποστηρίζει ότι το τσεκούρι το είχε για οικιακή χρήση και ότι το μαχαίρι ήταν διακοσμητικό.

Tα όπλα, που φαίνονται στο βίντεο, δεν εντοπίστηκαν. Από την αστυνομία, πάντως, θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι ψεύτικα ή αληθινά, εάν είναι νόμιμα ή παράνομα και εάν είναι υπηρεσιακά, καθώς υπενθυμίζεται ότι ένα απ’ αυτά έχει σφραγίδα που μοιάζει με αυτήν που φέρουν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.Α

Ο τράπερ, όπως και ο νεαρός μάνατζέρ του, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του που πραγματοποιούσε το Τμήμα Εκβιαστών μετά τη διαρροή του βίντεο και των φωτογραφιών του με τα πιστόλια, μέσα σε κλαμπ.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 28-12-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους -9- γραμμ., -9- ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των -18.355- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, -2- σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Δείτε τη φωτογραφία με τα όσα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στην κατοχή του τράπερ:

light.jpg

ΠΗΓΗ ENIKOS

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ