Πάτρα: Στον εισαγγελέα η Αννα Μαστοράκου - Ζήτησε παρέμβαση για την επίθεση που δέχθηκε από αντιεμβολιαστές

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά και για τις απειλές που έχει δεχθεί

Στον εισαγγελέα προσέφυγε σήμερα,  μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Αχιλλέα Παπουτσάκη, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου μετά την φραστική επίθεση εναντίον της το Σάββατο από ομάδα αντιεμβολιαστών, ζητώντας να διερευνηθεί η δράση τους.

Η . Μαστοράκου έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τόσο τις εισαγγελικές όσο και τις αστυνομικές αρχές για το συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά και για τις απειλές που έχει δεχθεί , υποστηρίζοντας πως προκαλείται πρόβλημα για την ίδια, την οικογένεια της καθώς και για τους εργαζόμενους που απασχολεί στο ιατρείο της

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο συμμετείχε σε κοινή ημερίδα με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την 6η ΥΠΕ για την  αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Η ομάδα των αντιεμβολιαστών την περίμενε στην είσοδο του ξενοδοχείου που διεξαγόταν η ενημερωτική εκδήλωση και απαιτούσε  να της επιδώσει ψήφισμα που ανέφερε ότι τα εμβόλια περιέχουν δηλητήριο. 

«Αρνήθηκα να το παραλάβω και είπα να το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο να εξεταστεί. Μου απάντησαν ότι δεν έχω μόνο εγώ δικαίωμα δημόσιου λόγου, αλλά κι εκείνοι και όταν απομακρύνθηκα με αποκάλεσαν δολοφόνο και με κατηγόρησαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Μάλιστα, την ακολούθησαν ως το πάρκινγκ, όπου επενέβη η ασφάλεια και η ίδια απομακρύνθηκε τρέχοντας. 

50439813_10218233838778579_918833954339946496_n.jpg

Η κ. Μαστοράκου καταφέρεται εναντίον, του συνταξιούχου ψυχιάτρου Γιώργου Ευαγγελάτου (ΦΩΤΟ) που ηγείται της ομάδας των αντιεμβολιαστών.

 «Αυτή η ομάδα προσπαθεί εδώ και καιρό να ενοχοποιήσει το εμβόλιο και να κυκλοφορήσει τη φήμη ότι πεθαίνουν άνθρωποι διπλά εμβολιασμένοι που είναι στο νοσοκομείο, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Απόψε συνεδριάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών προκειμένου να αποφασιστούν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν αφού και άλλοι γιατροί βιώνουν ανάλογα περιστατικά.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ