Πάτρα-πλημμύρες: Η νύχτα του τρόμου για τους οδηγούς-"Περνούσαμε μέσα από λίμνες" σε Ακτή Δυμαίων και Ιτιές ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη δυσκολία και μόνο με ταχύτητα ασφαλείας, κινούνταν οι οδηγοί στην παραλιακή λεωφόρο της Ακτής Δυμαίων τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι οδηγοί που κινούνταν στην παραλιακή με τα οχήματά τους στο ρεύμα προς Πύργο, χρησιμοποιούσαν μόνο την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αφού ο δρόμος είχε μετατραπεί σε λίμνη από τα νερά.

Και φθάνοντας στις Ιτιές πλέον η κυκλοφορία ήταν αδύνατη. Ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος και η κυκλοφορία είχε διακοπεί από την Αστυνομία με παρακαμπτήρια διέξοδο προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην υπάρξουν ατυχήματα.

"Κοντέψαμε να πνιγούμε" ανέφεραν στο tempo24.news οδηγοί. Θάλασσα και δρόμος είχαν γίνει ένα, τόνιζαν, ενώ κάτοικοι της περιοχής σημείωναν πως το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται όταν εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

"Σε λίγο θα χρειαζόμαστε βάρκες για να φθάσουμε στα σπίτια μας. Ευτυχώς που είχε διακοπεί η κυκλοφορία και έτσι δεν αναγκαστήκαμε να περάσουμε από τα νερά" πρόσθεταν χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης