Χάντμπολ - Ακαδημία των Σπορ: Εντός οι γυναίκες - εκτός οι άνδρες

Δύσκολοι αγώνες και οι δύο

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται το Σάββατο στο Κουκούλι στις 6 μ.μ. την ομάδα της Δόξας Βύρωνα.

Η δεύτερη αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών αναμένεται να είναι καλύτερη από την πρώτη, μιας και σίγουρα θα έχει ξεπεραστεί το άγχος της πρεμιέρας (ήταν και ο βασικότερος λόγος που ηττήθηκαν) και  τα κορίτσια με πιο ελεύθερο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν  μια αρκετή καλή εμφάνισή απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα.

Η διοίκηση της Πατρινής ομάδας κάνει για ακόμα μία φορά έκκληση προς τους φιλάθλους να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο να κάθονται με αποστάσεις στις κερκίδες και να φορούν προστατευτικές μάσκες.

 

Η ομάδα των ανδρών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, την ομώνυμη ομάδα του ΟΦΝΙ  την Κυριακή στις 4:30 μ.μ.  Αρκετά είναι τα προβλήματα της ομάδας του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου  μιας και αρκετοί παίκτες όλη την εβδομάδα ταλαιπωρούνται από ίωση που δεν τους επέτρεπε να προπονηθούν κανονικά. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση και ο Κυριακάτικος αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης