Αχαϊα: Η πλατεία στο Κούμαρη πήρε το όνομα του Γρηγόρη Σολωμού ΦΩΤΟ

Τιμητική εκδήλωση για τον πρώην υπουργό

 

 

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα έγινε χθες το απόγευμα της Κυριακής στην κοινότητα Κούμαρη του Δήμου Αιγιάλειας τιμητική εκδήλωση για την ονομασία της πλατείας της Κοινότητας σε ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, καθώς και τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας με το όνομά του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος φίλοι το αείμνηστου πολιτικού, μέλη της οικογένειάς του, ενώ η κόρη του Κατερίνα Σολωμού, καθηγήτρια Ιατρικής , Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων και υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, στην ομιλία της αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του πατέρας της για την αναμόρφωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.

Στην τιμητική εκδήλωση, για την προσφορά και την εξαίρετη προσωπικότητα του αείμνηστου πρώην Υπουργού, Διοικητή του Ι.Κ.Α. και ιατρού παρέστησαν μεταξύ πολλών άλλων ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην Νομάρχης Αχαϊας Στάθης Αθανασόπουλος - Σερέτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγιάλειας Γιώργος Ντίνος κ.α.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης