Πάτρα: Η ένταση στο ΠΠΝΠ και η νυχτερινή επικοινωνία Καρβέλη Μαρτζάκλη

 

 Ανησυχία προκλήθηκε τη νύχτα από τη συγκέντρωση δεκάδων συγγενών του μικρού αγοριού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται το αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ένταση που προκλήθηκε, αλλά και ανάγκη να επικρατήσει ηρεμία προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου να συνεχίσει το έργο του, ήταν το αντικείμενο επικοινωνίας που είχαν ο δοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Μαρτζάκλης με πρωτοβουλία του πρώτου.

Αμέσως αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα οι συγγενείς να σπομακρυνθούν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σημειώνεται πως το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Ένταση με την οικογένεια του παιδιού που παρασύρθηκε από όχημα - Παραμένει στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού που τραυματίστηκε - Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης