Πάτρα: Ο γείτονας ανέλαβε την κηδεία των δύο αδελφών της οδού Σμύρνης - Δεν βρέθηκε η μητέρα τους , ούτε άλλος συγγενείς

 

Η ευαισθησία ενός γείτονα έδωσε τέλος στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε προ ημερών στην οδό Σμύρνης. 

Τα δύο αδέλφια που πέθαναν αβοήθητα μέσα στο σπίτι τους παρέμεναν ...στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου, από το βράδυ του Σαββάτου.  Δεδομένου ότι η μητέρα τους που είτε έλεγαν πως βρίσκεται σε κάποιο Νοσοκομείο, είτε σε κάποιο ίδρυμα… δεν βρέθηκε ποτέ.

Η αιτία του θανάτου του Δημήτρη και του Κωνσταντίνου, 46 και 54 ετών που αντιμετώπιζαν ψυχιατρικά προβλήματα παραμένει αδιευκρίνηστη, μετά και τη νεκροψία και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα δύο αδέλφια θα ταφούν σήμερα χάρη στην ευαισθησία ενός γείτονά τους, του Φώτη Νταβλούρου. Ο οποίος δεν τους γνώριζε καλά, όμως δεν έμεινε ασυγκίνητος μπροστά στην τραγωδία.

Προσπάθησε να βρει την μητέρα τους αλλά δεν τα κατάφερε. Τα δύο αδέλφια έπρεπε να ταφούν και όχι να μένουν επί μέρες στο ψυγείο του νεκροτομείου. “Δεν μπορούσα να αφήσω τον Κώστα και τον Δημήτρη στα αζήτητα” δηλώνει ο κ. Νταβλούρος. Η αναγγελία της κηδείας αναφέρει μόνο τις λέξεις… οι λοιποί συγγενείς! Κανείς δεν γνωρίζει τίποτε άλλο! Και η μητέρα τους δεν θα είναι στην κηδεία αφού δεν βρέθηκε. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ