Αγρίνιο: Παρέμβαση Καρβέλη μετά τη δημοσίευση του tempo24 - Στον Πύργο μεταφέρθηκε ασθενής που χρειαζόταν ΜΕΘ

Ένας ολονύκτιος αγώνας δρόμου στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά την ανάρτηση του tempo24.news για διασωληνωμένο ασθενή στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, ο οποίος βρισκόταν εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Ο ασθενής αντιμετωπίζει βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και βρισκόταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, χωρίς όμως να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι, λόγω των περιστατικών κορονοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Δύσκολη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου: "Εκτός ΜΕΘ μένουν διασωληνωμένοι"

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή της 6ης Υ.Πε. Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος ξεκίνησε πολλαπλές επικοινωνίες με τους γιατρούς του Νοσοκομείου.

Ο κ. Καρβέλης αφού ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του ασθενούς, ξεκίνησε νέο γύρο επικοινωνιών, προκειμένου να βρεθεί διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ σε ένα από τα νοσοκομεία όμορων περιοχών.

Λίγο μετά τη 01.30 το βράδυ βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πύργου και ξεκίνησε η επιχείρηση διακομιδής του ασθενούς από το Αγρίνιο.

Όπως είχε κάνει γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Αγρινίου, Στέλιος Μερμίγκης, ο ασθενής βρισκόταν για 4 ημέρες διασωληνωμένος σε κρεβάτι της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου και οι γιατροί του αναζητούσαν απεγνωσμένα διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ ανά την επικράτεια.

Διαβάστε επίσης