ΑΚΕ - "Άγιος Ανδρέας": "Εξαιρετική συνεργασία Υπουργείου, 6ης ΥΠΕ και διοίκησης"

 

Ανακοίνωση της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΚΙΝΗΣΗ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Πάγιο αίτημα μας μεταξύ άλλων (ΒΑΕ, μονιμοποιήσεις) παραμένει η επίλυση των κτιριακών προβλημάτων του Νοσοκομείου μας, με κυρίαρχα αυτά της στέγασης του Φαρμακείου σε κοντέινερ και του Γραφείου Υλικού σε χώρο εντελώς ακατάλληλο στο υπόγειο της Νέας Πτέρυγας, καθώς και των 150 μη ανεπτυγμένων κλινών.

Ενίοτε κάποιοι εκφράζουν το παράπονο πως το Νοσοκομείο μας είναι παραγκωνισμένο και από το Υπουργείο και από την 6η ΥΠΕ, παρά τα όσα προσφέραμε στη διάρκεια της πανδημίας, και πως κάτι τέτοιο είναι εμφανές ακόμα και από τις εθιμοτυπικές επισκέψεις των ιθυνόντων.

Καλή και θεμιτή η παρουσία των επικεφαλής των Υπουργείων και της ΥΠΕ στον «Άγιο Ανδρέα» για εθιμοτυπικούς λόγους, αλλά το να συνδυάζονται με την έμπρακτη ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων  μας συνιστά ευτυχή συγκυρία.

Η πρόσφατη επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κου Γιάννη Καρβέλη με τριμελές κλιμάκιο από τις «Κτιριακές Υποδομές», στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Διοικητή Ηλία Θεοδωρόπουλο, τον Αν. Διοικητή Παναγιώτη Δημοπούλο  και την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας και κατατέθηκε συγκεκριμένο σχέδιο τόσο για την ανέγερση νέου κτιρίου όσο και για την κατεδάφιση του σεισμόπληκτου κτιρίου της Παλιάς Νοσηλευτικής, αποδεικνύει περίτρανα πως πλάνο υπάρχει από πλευράς της ΥΠΕ, η συνεργασία Υπουργείου – 6ης ΥΠΕ - Διοίκησης Γ.Ν.Π. «Αγίου Ανδρέα» είναι εξαιρετική και πως δεν είμαστε φωνή βοώντος εν τη ερήμω για τους κυβερνώντες.

Σύσσωμοι πρέπει να ευχόμαστε, από τη στιγμή που υπάρχει η πολιτική βούληση παρά τη δύσκολη συγκυρία, να εξασφαλιστεί άμεσα η χρηματοδότηση και να ευοδωθεί το σχέδιο για την αναδιάταξη του κτιριακού ιστού του Νοσοκομείου μας, για να λάβουν τέλος, μετά από εκκλήσεις αρκετών ετών, σημαίνοντα και δυσεπίλυτα προβλήματα.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ