Αχαΐα: Από κορονοϊό "'έσβησε" ο άτυχος πυροσβέστης - Θλίψη στο Λιμνοχώρι για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο - To τελευταίο του μήνυμα στο facebook - ΦΩΤΟ

 

Από κορονοϊό "έσβησε" ο 43χρονος πυροσβέστης Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο άτυχος πατέρας τριών παιδιών, εισήχθη προ ημερών στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, λόγω του ιού και μάλιστα είχε κάνει ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, στις 21 Μαρτίου με φωτογραφία του από το νοσοκομείο και γράφοντας: 

"Μεγάλη προσοχή"

Ο 43χρονος με τη σύζυγό του Δήμητρα είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Αγωνιστής της ζωής, καλός οικογενειάρχης και φιλότιμος άνθρωπος. Έτσι τον χαρακτηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι που ακόμη δεν πιστεύουν ότι έχασαν τον άνθρωπό τους τόσο πρόωρα. 

Δυστυχώς, τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα Πέμπτη, δεν άντεξε... και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. 

Πολλά είναι τα συγκινητικά μηνύματα από φίλους και γνωστούς που αποχαιρετούν μέσω μηνυμάτων τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μερικά από τα μηνύματα στο προφίλ του στο fb: 

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μάλλιος έγραψε: 
Μακάρι να ήταν ενα πρωταπριλιάτικο ψέμα...αλλά δυστηχώς δεν είναι... έφυγε από κοντά μας ο πολύ αγαπητός φίλος Νίκος..
δε θα ξαναδούμε το φίλο μας που έφυγε τόσο άδικα τόσο πρόωρα..
Είμαι συγκλονισμένος, συντετριμένος δε ξέρω τι να πω.
Σε κάθε παιχνίδι που κάλυπτα δημοσιογραφικά στο Λιμνοχώρι πάντα μα πάντα ήμασταν μαζί εκεί στο πάγκο ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων.
Απο τα πολύ καλά του χώρου ένα κομμάτι μάλαμα.
Καλό σου ταξίδι φίλε μου..αιώνια σου η μνήμη..κουράγιο στη γυναίκα σου..τα τρία σου παιδιά και σε όλη την οικογένεια του Λιμνοχωρίου....
Δε θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ

"Ξημερώματα πρωταπριλιάς σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα η έκπληξη που μας φύλαγες Νικόλα.Μας αποχαιρέτησες γιά το μεγάλο σου ταξίδι.
Ο Θεός να δώσει κουράγιο στην οικογένειά σου να αντιμετωπίσει τον αβάσταχτο αυτό πόνο.
Αιώνια η μνήμη σου",
έγραψε ο Χρήστος Τσούρας.



 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ