Κορονοϊός - Πάτρα: Συνεχίζεται το υπαίθριο κορονοπάρτι στο Κάστρο - Πολύς κόσμος και στις σκάλες Αγίου Νικολάου με το που έπεσε το ... βράδυ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Συνεχίζεται το υπαίθριο κορονοπάρτι στην "κόκκινη" Πάτρα με απίστευτες εικόνες με το που ... έπεσε το βράδυ!

Αυτή την ώρα 22:32 το πάρτι συνεχίζεται στο Κάστρο ενώ πολύς είναι ο κόσμος που παραμένει στις σκάλες της Αγίου Νικολάου.

Κι ενώ το διήμερο οι Καρναβαλιστές Πατρινοί, τήρησαν κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία με πόνο "ψυχής" και "ξεσπώντας" στα κοινωνικά δίκτυα ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενα καρναβάλια, η πόλη "παραδόθηκε" σε υπαίθρια πάρτι με απίστευτο συνωστισμό.

Από την όλη αυτή κατάσταση η Αστυνομία τηρεί αποστάσεις. 

Κορονοϊός - Πάτρα: Χαμός από κόσμο, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα στις σκάλες της Αγίου Νικολάου - "Έφοδος" σε κορονοπάρτι! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

Χαμός από κόσμο στην "κόκκινη" Πάτρα λόγω κορονοϊού το απόγευμα της Κυριακής.

Με τους Καρναβαλιστές να δείχνουν "χαρακτήρα" και να περιορίζονται σε διαδικτυακές αναρτήσεις αναμνήσεων και στις ευχές για ένα ελεύθερο καρναβάλι του χρόνου, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου "γέμισαν" από κόσμο! 

Η εικόνα αυτή με τον συνωστισμό στην περιοχή, δεν είχε καμία σχέση ούτε με την προηγούμενη Κυριακή που ο καιρός και πάλι ήταν ζεστός και φιλικός για βόλτες. 

 

 

 

Κάποια στιγμή έριξαν και βεγγαλικά

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ