Τρίτη διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον ΠΑΣ!

 

 

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά του Κυπέλλου το... κακό τρίτωσε για τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» έχασαν το Σάββατο με 1-0 από τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, μη μπορώντας έτσι να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκόρερ στο 19ο λεπτό τον Μιλιντσεάνου, ο οποίος μπήκε στο 12ο λεπτό στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Κρίζμαν.

 

Στο 37ο λεπτό και ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Σανκαρέ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Ενγκμπακοτό.

ΠΑΣ Γιάννινα- Παναθηναϊκός 1-0

Γκολ: 19' Μιλιντσεάνου (ΠΑΣ)

Κίτρινες: Κάστρο (ΠΑΣ), Παντελάκης (ΠΑΣ), Πούγγουρας (Παναθηναϊκός), Βιγιαφάνες (Παναθηναϊκός), Ενγκμπακοτό (Παναθηναϊκός), Λοντίγκιν (ΠΑΣ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν - Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ - Ελευθεριάδης, Κρίζμαν (12' λ.τ. Μιλιντσεάνου)

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης - Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ - Μαουρίσιο, Σανκαρέ (37' λ.τ Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (67' Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής (77' Καρλίτος)- Ιωαννίδης (67' Μακέντα)