Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας: Το σχέδιο για τη φύλαξη περιοχών - στόχων, από αλληλέγγυους στον Δ. Κουφοντίνα

 

Σε επιφυλακή βρίσκεται και η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά τις συνεχείς επιθέσεις από αλληλέγγυους στον Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού, έχει σημάνει συναγερμός καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι καταδρομικές επιθέσεις θα κλιμακωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, αποφασίστηκε να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε πιθανούς στόχους. Υπό την αυστηρή εποπτεία και επίβλεψη του Ταξίαρχου, Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Γιάννη Κυριακόπουλου, έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφάλειας και φύλαξης όλων των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής, των πολιτικών γραφείων, των κυβερνητικών κτιρίων και του δικαστικού μεγάρου στην οδό Γούναρη. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν τεθεί σε καθημερινή βάση σε όλο το εικοσιτετράωρο, σε ετοιμότητα αστυνομικοί, με πολιτική περιβολή, οι οποίοι εποπτεύουν και παρατηρούν περιοχές που θεωρούνται στόχοι, ώστε οτιδήποτε θεωρηθεί ύποπτο, να ενημερώνεται άμεσα το Αρχηγείο και να λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα. 

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Μεταγωγών της Πάτρας

Παράλληλα, αυξήθηκαν οι πεζές περιπολίες όσο και οι περιπολίες των δικυκλιστών της ΕΛ. ΑΣ σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. 

 

Υπό την εποπτεία και την επίβλεψη του Ταξίαρχου, Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Γ. Κυριακόπουλου (φωτο), το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία και φύλαξη των περιοχών - στόχων

 

Διαβάστε επίσης