«Κάζο» για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, 69-63 η Βιλερμπάν

 

 

Μετά τη μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ επί της Μακάμπι, ο Ολυμπιακός γνώρισε μία εκτός προγράμματος ήττα από την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ με 69-63, για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 10-9 αρχίζουν πάλι το «κυνήγι» της οκτάδας, από την οποία απέχουν μία νίκη. Στον αντίποδα, οι Γάλλοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες (ρεκόρ 6-13), ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό στην 16η θέση.  

Με τον Χασάν Μάρτιν εκτός και τους Πρίντεζη, Έλις και Ζαν-Σαρλ να υστερούν απέναντι στα ψηλά κορμιά των παικτών του Τι Τζέι Πάρκερ, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μπει στη ρακέτα της Βιλερμπάν. Ούτε όμως από την περιφέρεια κατάφερε να γίνει απειλητικός με 29,2% στα τρίποντα και 53,9% στα δίποντα.

Ακόμη και ο Κώστας Σλούκας (7 ασίστ) δεν μπόρεσε να προσφέρει επιθετικά στην ομάδα του μένοντας στους 2 πόντους, ων σε κακή βραδιά, την ώρα που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Εκτός παραμένει εξάλλου ο Κώστας Παπανικολάου.

Στην αγωνιστική επιστροφή του, ο Ααρόν Χάρισον αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 13 πόντους, 11 είχε ο ΜακΚίσιλ και 10 ο Σπανούλης.

Για τελευταία φορά βρέθηκε στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν ο Αντώνης Κόνιαρης, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομπραντόριο, υπό μορφή δανεισμού, από τους «ερυθρόλευκους» μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ