Μίλαν: Θετικοί στον κορωνοϊό, Ρέμπιτς και Κρούνιτ

Στη... σκιά των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού αναμένεται να διεξαχθεί το αποψινό μεγάλο ντέρμπι της Serie A, ανάμεσα στην Μίλαν και στην Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο».

Χθες (5/01) και προχθές (4/01) η «Μεγάλη Κυρία» ανακοίνωσε ότι οι Αλεξ Σάντρο και Χουάν Κουαδράδο έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 και σήμερα (6/01) ήταν η σειρά των «ροσονέρι» να κάνουν γνωστό ότι οι Άντε Ρέμπιτς και Ράντε Κρούνιτς βρέθηκαν θετικοί στον ιό μετά τις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν και συγκεκριμένα χθες (5/01).

«Οι παίκτες είναι ασυμπτωματικοί, παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι, όπου υποβλήθηκαν σήμερα σε νέα εξέταση. Οι υγειονομικές αρχές ενημερώθηκαν αμέσως» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Μιλάνου και προσθέτει πως «Όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε περαιτέρω εξετάσεις σήμερα με αρνητικά αποτελέσματα.»

Η Μίλαν, η οποία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί επίσης χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Σάντρο Τονάλι και τους τραυματίες, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Ίσμαελ Μπενασέρ, Αλέξις Σαελεμέκερς και Ματέο Γκαμπία.

Το ντέρμπι, πάντως, προβλέπεται να γίνει κανονικά, καθώς τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων που έκαναν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Γιουβέντους βρέθηκαν αρνητικά.

Έτσι η αποστολή της πρωταθλήτριας Ιταλίας αναχώρησε με πούλμαν για το Μιλάνο, χωρίς επίσης τον τραυματία Αλβάρο Μοράτα.