Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τον Άρη

Aναμέτρηση με τη Λαμία 04/01, 19:30 - «Αθανάσιος Διάκος»

Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή (Πέμπτη 31/12) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Παρά το ότι διανύουμε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Άκης Μάντζιος είχε κανονικά ραντεβού με τους παίκτες του στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, καθώς τη Δευτέρα έρχεται η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (04/01, 19:30 - «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Τζέιμς Τζέγκο ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμούς και συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Από την άλλη, ο Έργκις Κάτσε ακολούθησε κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, ενώ στη συνέχεια έκανε και πάλι ατομικό. Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ταχύτητες και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με μπάλα.

Χαρακτηριστικό της διάθεσης που υπάρχει στον Άρη για να δοθεί συνέχεια στον εξαιρετικό α΄ γύρο, είναι το γεγονός πως και για αύριο, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, είναι προγραμματισμένη προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο «Δασυγένειο».

Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση - όπως και στη χθεσινή - έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους Γιώργο Δεληζήση και Λούκας Σάσα. Τόσο το συμβόλαιο του αρχηγού όσο και αυτό του Βραζιλιάνου μέσου ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι. Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε θετική διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας, με τους μάνατζερ των δυο ποδοσφαιριστών να αναλαμβάνουν τις τελικές συζητήσεις.

Διαβάστε επίσης