Τελευταία προπόνηση για το 2020 και ευχές από τον ΟΦΗ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο

Στο γήπεδο έκαναν παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ εκεί θα βρει και η πρώτη ημέρα του 2021 τους παίκτες του ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση για το 2020 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα την Κυριακής (3/1) με τον Παναιτωλικό, για την 14η αγωνιστική της Super League. 

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν και σήμερα (31/12) οι Τζόναθαν ντε Γκουζμάν και Φελίπε Σόουζα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Αντίλ Ναμπί και Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησαν μόνο θεραπευτική αγωγή. Ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ταχύτητας, ασκήσεις τεχνικής, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, καθώς αύριο, Παρασκευή (1/1), έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 15:00 στο Παγκρήτιο στάδιο.

Στο μεταξύ, με ένα αισιόδοξο, χιουμοριστικό και γιορτινό βίντεο, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου έστειλαν σε όλους τους φιλάθλους τις καλύτερες ευχές για ένα δημιουργικό 2021, με υγεία και όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες στιγμές! 

Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχήθηκε: «Η χρονιά που φεύγει μας έκανε να αναθεωρήσουμε προτεραιότητες και ανάγκες! Η υγεία έγινε ξανά πρώτη και βασική μας σκέψη! Να είμαστε εμείς καλά, να είναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι, αλλά και ο φίλος, ο γνωστός και ο κάθε συνάνθρωπος μας. Να χαμογελάμε σε κάθε ευκαιρία και να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας έκανε να στεναχωρηθούμε και να πονέσουμε.

Οι δυσκολίες είναι αυτές που θα μας κάνουν πιο δυνατούς! Οι δυσκολίες άλλωστε που ζήσαμε αποτέλεσαν τον κυριότερο λόγο για να αναδειχθούν αξίες όπως η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο. Αξίες που ταιριάζουν απόλυτα με όσα πρεσβεύει η ομάδα μας!»

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης