Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Δάκρυα χαράς και χειροκροτήματα για τον 8χρονο ήρωα! Πήρε εξιτήριο μετά τη δύσκολη "μάχη" με επιπλοκές από τον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

Είναι η στιγμή που ο 8χρονος, είναι έτοιμος να γυρίσει σπίτι του! Πνιγμένος στην αγκαλιά των γονιών του, αλλά και των γιατρών και όλου του νοσηλευτικούς προσωπικού ο μικρός ήρωας, νίκησε στη δύσκολη "μάχη" με τις επιπλοκές του κορονοϊού που τον ανάγκασαν να παραμείνει για νοσηλεία στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, από τις 30 Νοεμβρίου. 

Σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων ο μικρός "σούπερ μαν" θα πάει σπίτι του. Να γιορτάσει τις Άγιες ημέρες με τους δικούς του ανθρώπους στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, υγιής και δυνατός. Οι γιατροί του, όπως είπαν στο tempo24, είναι πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Έχει ξεπεαράσει όλους τους κινδύνους, ενώ για λίγο ακόμη διάστημα θα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς του. 

Η μάχη που δόθηκε ήταν πράγματι δύσκολη. Καθώς οι επιπλοκές αυτές λόγω του κορονοϊού, ήταν σπάνιες και σοβαρές. Όλο το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, έγινε μια "γροθιά" και συνεργάστηκε άψογα για τη θεραπεία του μικρού παιδιού. Η επιτυχής έκβαση, θεωρήθηκε διπλή ιατρική "νίκη", καθώς πλέον μπορούν να αντιμετωπιστούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. 

Όλοι σήμερα το πρωί ήταν εκεί... Με δάκρυα στα μάτια και με χειροκροτήματα, αποχαιρέτησαν τον μικρό ήρωα: 

Με το εξιτήριο και δώρα στα χέρια, ο 8χρονος και οι γονείς του, ευχαρίστησαν θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που του στάθηκε σαν οικογένεια!

Βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο Ρίου ο 8χρονος που είχε νοσηλευτεί στην ΜΕΘ με επιπλοκές κορονοϊού

 

Διαβάστε επίσης