Νίκος Παπαδημάτος: "Ακόμη ένα μεγάλο βήμα για την Αγυιά" - Ο καταλυτικός ρόλος του προέδρου του ΠΕΑΚ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

 

«Αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα για εμάς η ανάπλαση των εγκαταστάσεων της Αγυιάς", είπε αρχικά, εφανώς ικανοποιημένος, ο πρόεδρος της ΔΕ του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος.

Ο κ. Παπαδημάτος, στην τοποθέτησή του μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη υπογράμμισε: "Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε μπροστά μας τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο κι έτσι, αυτός ο στόχος έφθασε πλέον εκπληρώνεται. Έχουμε βρει ευήκοα ώτα και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε γιατί ότι ζητάμε και είναι εφικτό, υλοποιείται". 

Μπορεί ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας να κράτησε χαμηλούς τόνους στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου και των υπογραφών για τις εγκαταστέσεις της Αγυιάς και του ΠΕΑΚ, όμως αδιαμφισβήτητα ήταν εκείνος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε σχέση με τις συγκεκριμένες εξελίξεις.

Ο Νίκος Παπαδημάτος με διαρκή δραστηριότητα κατα τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών και με την συνεργασία των στελεχών μηχανικών της διοίκησης του ΠΕΑΚ, κατάφερε να καραδτήσει γόνιμη την πραγματική βούληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

"Ο στόχος ήταν σαφής ευθύς εξ αρχής. Η κινητοποίηση όλων των συναρμόδιων φορέων μαζί με το σύνολο των Υπηρεσιακών παραγόντων για να ξεκινήσει πρώτα ο καθαρισμός και η περίφραξη των εγκαταστάσεων του πρώην κολυμβητηριου της Αγυιάς και αφετέτου να προωθηθούν οι διαδικασίες εκπόνησης των μελετών για το εμβληματικό έργο της ανάπλασής τους", συμπλήρωσε ο κ. Παπαδημάτος.
 

Χθες η ικανοποίησή του ήταν έκδηλη. Και φρόντισε να επισημάνει πως τίποτε δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε η βούληση του Λευτέρη Αυγενάκη και του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Δείτε τις δηλώσεις του:
 

 

 

Διαβάστε επίσης