Πάτρα-Άγιος Ανδρέας: Κλειστές οι πόρτες του Ναού που βρίσκεται σε κλοιό αστυνομικών και ανδρών ιδιωτικής εταιρείας-Κανείς δεν προσεγγίζει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κλοιό αστυνομικών βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα προκειμένου να αποτρέπεται η πρόσβαση σε πιστούς που επιχειρούν να προσεγγίσουν.

Παράλληλα και οι υπεύθυνοι του Ιερού Ναού έχουν τοποθετήσει στις θύρες του άνδρες ισιωτικής εταιρείας φύλαξης, προκειμένου να ελέγχεται πιθανή προσέλευση πιστών.

Αναλυτικά αστυνομικοί τςη ομάδας ΔΙΑΣ και της Τροαχαίας βρίσκονται από τοι πρωΐ στον Ιερό Ναό απαγορεύοντας σε πιστούς να πλησιάσουν, ενώ με τον ίδιο τρόπο ενεργούν και οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας για λογαριασμό των υπευθύνων του Ναού.

Τόσο στη Αγίου Ανδρέου, όσο και στην παραλιακή λεωφόρο της Ακτής Δυμαίων έχουν τοποθετηθεί κορδέλες σε όλα τα σημεία απ όπου μπορεί ο οποιασήποτε να προσεγγίσει, ενώ σήμερα απαγορεύτηκε η πρόσβαση στον Ναό και ρομά από την Δυτική Αχαΐα που έφτασαν με λεωφορείο και επιχείρησαν να προσεγγίσουν.

Τα μέτρα της Αστυνομίας θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και αύριο ανήμερα της εορτής του Πολιούχου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ενημερώνει τους πολίτες ότι, από σήμερα (29-11-2020) το απόγευμα μέχρι και την Τρίτη (01-12-2020) το πρωί, κατά
τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου Πατρών Αγίου Ανδρέα, θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς
έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι θρησκευτικές τελετές και εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία πιστών και κεκλεισμένων των θυρών.

Παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν τα υγειονομικά μέτρα, να τιμήσουν και να εορτάσουν τον Άγιο Ανδρέα με υπευθυνότητα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ