Euroleague: Για τη δεύτερη νίκη με Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

 

Χωρίς τον αρχηγό του Ιωάννη Παπαπέτρου θα αντιμετωπίσει απόψε (22/10, 21:00) ο Παναθηναϊκός την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μετά την «διαβολοβδομάδα», στη διάρκεια της οποία που οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν με το ταξίδι στη Γαλλία για ένα ματς που δεν έγινε ποτέ (Βιλερμπάν) και ηττήθηκαν... στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα), το «τριφύλλι» επιστρέφει στην έδρα του όπου θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη εφετινή του νίκη μετά από εκείνη στο ξεκίνημα επί της Κίμκι.

Η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι πολύ μεγάλη, εντούτοις ο Γιώργος Βόβορας είναι αισιόδοξος και θεωρεί πως αν η ομάδα του παίξει καλή άμυνα τότε μπορεί να νικήσει.

Στη διάθεσή του π προπονητής της ελληνικής ομάδας θα έχει τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αποθεραπεύθηκε από την θλάση που τον κράτησε εκτός μετά την αναμέτρηση της πρεμιέρας στην Μόσχα, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Κίφερ Σάικς καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στην φτέρνα του.

Η Φενέρ με ρεκόρ 2-2 προέρχεται από ισάριθμες εντός έδρας ήττες στην «διαβολοβδομάδα», από ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση κι από την Μπάγερν. Οι Τούρκοι θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θα έχει «ετοιμοπόλεμους» και τους Μελίχ Μαχμούτογλου και Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ