Πάτρα - Κορονοϊός: Αρνητικοί γιος και σύζυγος της εργαζόμενης σε Νοσοκομείο - Είχε πάει σε μαθητική κατάληψη

"Δεν είμαι αρνήτρια της μάσκας" υποστηρίζει

Δεν έχουν προσβληθεί από τον covid-19, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, o γιος (μαθητής 2ου Λυκείου Πατρών) και ο σύζυγος *εκπαιδευτικός) της υπαλλήλου Νοσοκομείου της Πάτρας, που ανιχνεύθηκε θετική στον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ που υπεβλήθησαν ο σύζυγος και γιος της γυναίκας. Η περίπτωση της προκάλεσε αναστάτωση και προκάλεσε ντόμινο ανησυχίας σε τρία Λύκεια της πόλης.  

Πάτρα: Αποχώρησαν για προληπτικούς λόγους μαθητές και εκπαιδευτικοί μίας τάξης από Λύκειο-Εκεί υπηρετεί ο σύζυγος της υπαλλήλου του Νοσοκομείου που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Πάτρα: "Δεν είμαι αρνήτρια της μάσκας" - Τί υποστηρίζει η μητέρα με κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σε προληπτική καραντίνα οι μαθητές που μετέφερε με το αυτοκίνητό της μητέρα με κορονοϊό - Μερικοί υποβλήθηκαν και σε τεστ για τον ιό

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα πριν υποβληθεί σε τεστ, επισκέφθηκε το γιο της στο υπό κατάληψη 2ο Λύκειο Πατρών, όπου όπως υποστηρίζεται,  ήρθε σε επαφή με μαθητές και καθηγητές. Μάλιστα μετέφερε με το αυτοκίνητο της κάποιους μαθητές, φίλους του παιδιού της. Ο εκπαιδευτικος σύζυγος της, υπηρετεί σε άλλο σχολικό συγκρότημα. Όταν στη συνέχεια έκανε το τέστ και βγήκε θετικό, σήμανε συναγερμός στις αρχές.

Το σχολείο απολυμάνθηκε, ενώ καραντίνα θα παραμείνουν για τις επόμενες ημέρες συνολικά επτά μαθητές και ένας Καθηγητής του 2ου Λυκείου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ