"Τσίτα" τα γκάζια στην Πατρών - Πύργου όταν πέσει η νύχτα... Το νέο σημείο σε εθνική οδό που επιλέγουν για αυτοσχέδιες κόντρες

 

Μόλις πέσει η νύχτα τα γκάζια ... ανεβαίνουν! Η μηχανή "φουντώνει" και το πεντάλ... τερματίζει.

Αυτο συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, στην νέα εθνική Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Αλισσού. 

Οι ... γρήγοροι που με κίνδυνο της ζωής τους, αλλά και διερχόμενων στην εθνική οδό, προγραμματίζουν αυτοσχέδιες κόντρες έχουν βρει νέο σημείο και συγκεκριμένα τη μεγάλη ευθεία στον Αλισσό από το ύψος των φαναριών μέχρι περίπου τον κόμβο του Κ. Αλισσού. 

Πολύ συχνοί, σχεδόν καθημερινοί, οι έλεγχοι της Αστυνομίας. 

Το ίδιο συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες και το βράδυ της Παρασκευής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτή τη φορά, φαίνεται να υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και η δύναμη της αστυνομίας που παρενέβη ήταν ενισχυμένη! 

Το ότι οι αυτοσχέδιες κόντρες γίνονται σε εθνικό οδικό δίκτυο, όπου τα οχήματα - ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες - κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο επικίνδυνο είναι. Το ότι οι κόντρες γίνονται ακόμη και πριν τα μεσάνυχτα που ακόμα η κυκλοφορία είναι αυξημένη, ανεβάζει τον δείκτη του κινδύνου. Οι εντολές της ΕΛ.ΑΣ είναι αυστηρές, ενώ οι έλεγχοι θα γίνονται καθημερινά. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος "πονοκέφαλος" υπήρχε και για την Ελ. Βενιζέλου αλλά και την Περιμετρική. 

Διαβάστε επίσης