Πάτρα: Από αύριο τριήμερο θερινού Κινηματογράφου από το ΕΑΠ και την Κινηματογραφική Λέσχη

ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι Πολιτιστικές Ομάδες, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός (http://webradio.eap.gr/)του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, διοργανώνουν τριήμερο προβολών στο Κάστρο της Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:

15/7/2020  ‘’ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ’’  Μέι Ελ-Τούκι,2019  ΔανίαΚ15.
16/7/2020    ‘’ΤΟ ΑΥΓΟ’’Κουάν’αν Γουάνγκ,   2019  Μογγολία   Κ.
17/7/2020  ‘’ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ, ΛΕΥΚΗ ΜΕΡΑ’’  Χλίνουρ Πάλμασον, 2019 Ισλανδία  Κ15.

Ώρα έναρξης των προβολών: 21:00

Από τις παραπάνω ταινίες, οι δύο πρώτες ήταν στο Πρόγραμμα της Λέσχης Β’ Κύκλου 2019-2020 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε η προβολή τους λόγω του γενικού απαγορευτικού για τον Covid-19και η τρίτη βγήκε στις αίθουσες λίγο πριν την έναρξη του γενικού απαγορευτικού.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας που παραχώρησε το χώρο, στο πλαίσιο των επιβεβλημένων μέτρων ασφάλειας του COVID-19 ορίζει τους παρακάτω όρους:

Οι Θεατές θα προσέρχονται τμηματικά και θα τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, με βάση τους κανόνες που είναι αναρτημένοι στην είσοδο του Κάστρου.
Ο αριθμός των θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 99 άτομα.
Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του Κάστρου.
Απόρριψη απορριμμάτων γίνεται στους καλάθους απορριμμάτων που βρίσκονται στο χώρο.

Η είσοδος στο χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με δελτία εισόδου και με τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων. Η διανομή των δελτίων για τις προβολές των 21:00 ξεκινά στις 19:30και συνεχίζεται μέχρι εξαντλήσεως τους. Κάθε θεατής δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, οπότε όσοι θέλουν να καθίσουν κοντά σε φίλους, θα πρέπει να φροντίσουν να έλθουν εγκαίρως μαζί τους.

Διαβάστε επίσης