Τσίτσικας: Τραγική η κατάσταση των οχημάτων στην Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας Πατρών

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΙΑΣ

Η κατάσταση των οχημάτων σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες, όπως αυτή της Άμεσης Δράσης Πατρών κρίνεται, ως δραματική.

Ελάχιστα περιπολικά αξιόμαχα τα οποία μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία καθημερινά  και δικυκλα τα οποία ειναι πέραν της 20ετιας. Ολα αυτα συνθέτουν ενα μείγμα επικίνδυνο για την ασφάλεια των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί και που καθημερινά  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με πολλές επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικοτητας.

Το φθινόπωρο θα παραδοθούν οχήματα μεσω ΕΣΠΑ πλην όμως έχουν θεματική ενότητα την οδική ασφάλεια και θα διατεθούν σε μεικτά τμήματα ή στην Τροχαια σύμφωνα με την εως τώρα ενημέρωση. Θα πρέπει να υπάρξει  και άλλος τρόπος ενίσχυσης με νεα οχήματα σε υπηρεσίες ή να βρεθεί λύση, ώστε να διατεθούν και στην εν λόγω υπηρεσία καινούρια οχήματα κάτι το οποίο θα συμβάλλει στις ακόμα καλυτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη και θα εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τον συνάδελφο.

Ένα είναι σίγουρο ,αν αθροίσει κάποιος το κόστος από τις ετήσιες βλάβες των οχημάτων θα μπορούσαμε να έχουμε προμηθευτεί νέα οχήματα.  

Πηγή: bloko.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ