Πάτρα: Αναζητούνται μάρτυρες για τροχαίο με εγκατάλειψη

 

Την Τρίτη 9 Ιουνίου περίπου στις 14:40 στην περιοχή παραλία Πατρών, στο ρεύμα προς Πάτρα, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του σημείου Μουρτά, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη μοτοσικλετιστή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση του τραυματία μοτοσικλετιστή το προπορευόμενο ΙΧ πάτησε απότομα φρένο, με αποτέλεσμα να φρενάρει και ο ίδιος το μηχανάκι και μετά από ελιγμό που φέρεται να εκανε το προπορευόμενο όχημα ο δικυκλιστής χτύπησε το δεξί του χέρι και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.
Στο σημείο αυτό ερχόταν τρίτο όχημα με τον οδηγό του δικύκλου να εγκαταλείπει το μηχανάκι το οποίο κατέληξε πάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο με τον ίδιο καταλήγει στην άσφαλτο με τραυματισμένο πόδι.
Η οικογένεια του ζητά πληροφορίες για το πρώτο όχημα που φρέναρε απότομα καθώς εγκατέλειψε στο σημείο τον τραυματισμένο άνδρα, οδηγό του δικύκλου.
Οι άνθρωποι που είδαν το τροχαίο σοκαρισμένοι από την εικόνα έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον τραυματία με συνέπεια να μην υπάρχουν, εως τώρα, στοιχεία για τον οδηγό και το όχημα.
Όποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό παρακαλείται από την οικογένεια είτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία είτε να καλέσει στο 6980855465.

Διαβάστε επίσης