Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στην 27χρονη Δώρα

Στο Βαρθολομιό

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην 27χρονη Δώρα, σήμερα  στις 6 το απόγευμα,  από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βαρθολομιό, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Πάτρα: Το πόρισμα της νεκροψίας για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Η γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο του Ρίου και λίγο μετά εισήχθη στη ΜΕΘ. Η νεαρή γυναίκα κατέληξε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και το θαύμα που όλοι περίμεναν δεν έγινε.

Την Τρίτη έγινε η νεκροψία - νεκτροτομή, που "έδειξε" εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση. Αυτή την αιτία θανάτου κατέδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα για την άτυχη 27χρονη μητέρα που "έσβησε" μετά τη γέννηση του πρώτου της μωρού. 

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης. Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου".

Η οικογένεια της Δώρας διά της δικηγόρου της έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ έχει δοθεί εντολή από την 6η ΥΠΕ και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης