Κορονοϊός: Παραμένει χωρίς κρούσμα το Αγρίνιο

 

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία

«Ελεύθερο» πλέον το νοσοκομείο του Ρίου

Η πόλη του Αγρινίου συνεχίζει να παραμένει αλώβητη από κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με τα έως τώρα τουλάχιστον αποτελέσματα των τεστ που διενεργεί η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) με την υποστήριξη της 3ης ΤΟΜΥ Αγρινίου.

Στο Αγρίνιο έχουν ληφθεί δείγματα από κλειστές δομές και ιδρύματα και στα περίπου 180 δείγματα που εστάλησαν στο εργαστήρι μοριακού ελέγχου στην Πάτρα δεν προέκυψε κανένα θετικό δείγμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε κλειστού τύπου δομές και υγειονομικές μονάδες. Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού των κινητών μονάδων, “άδειο” το νοσοκομείο του Ρίου

Στο μεταξύ, αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που έχουν διενεργηθεί στα δείγματα που συγκεντρώνουν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με την 6η  ΥΠΕ ενώ αρνητικά ήταν και τα 42 δείγματα που ανέλυσε την Κυριακή, το εργαστήρι στο νοσοκομείο του Ρίου, που αφορά μεμονωμένα δείγματα.

Την ίδια ώρα “άδειο” από ασθενείς με κορωνοϊό παραμένει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Πλέον δεν νοσηλεύεται κανείς ενώ το Σαββατοκύριακο νοσηλεύτηκαν 3- 4 περιστατικά τα οποία κρίθηκαν ύποπτα, ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν έπασχαν από κορωνοϊό.

Εξάλλου η τελευταία ασθενής με κορωνοϊό πήρε εξιτήριο πριν λίγες ημέρες.

Πηγη:  Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ